Marbre a Mataró

A Marbres Ortiz estem especialitzats en els treballs amb pedra i marbre a Mataró

marbre mataróUUn dels productes estrella del nostre catàleg és el marbre. Es tracta d’un element molt resistent i estèticament molt acceptat, que mai passa de moda. En els últims anys s’han fet molts progressos al respecte, donant lloc a diferents colors, textures i presentacions. És l’article perfecte per a les noves cuines o banys de disseny; si vens a veure’ns, et mostrarem la varietat d’opcions que hi ha disponibles i t’explicarem personalment les diferències entre unes gammes i unes altres. A més, si ens transmeten els detalls del que necessites, et farem un pressupost personalitzat sense cap tipus de compromís. Quines raons necessites per venir a veure’ns?

El millor servei en marbre de Mataró

El marbre és la nostra vida, al qual dediquem hores i hores de cura en el treball i manyaga constant. El servei que posem a la teva disposició a Marbres Ortiz és totalment personalitzat, a fi d’aconseguir la plena satisfacció de tots els nostres clients. En resum, les característiques més importants del nostre servei són els següents:


ATENCIÓ PERSONALITZADA
A Marbres Ortiz atenen personalment tots els teus dubtes i peticions. Això vol dir que una vegada escoltada la teva idea, t’assessorem perquè trobis just els acabats i materials que vols en la teva obra.

ASSESSORAMENT TÈCNIC
El nostre personal t’ajudarà a triar el material i et mostrarà les diferents opcions que existeixen. A més si vius fora de Mataró, podem fins i tot enviar-te una mostra dels materials per correu postal.

 

AMPLIES GARANTIES
Tots els articles que comercialitzem a Marbres Ortiz tenen àmplies garanties. A més, el nostre personal sempre respondrà als teus dubtes o sol·licituds una vegada instal·lat l’article. Estem per a tot el que necessites.

INFORMACIÓ SOBRE EL PRODUCTE
Si vols que el teu producte romangui impecable durant molt més temps tan sols ha de tenir en compte una sèrie d’hàbits sobre la seva cura i neteja. A Marbres Ortiz et donem els millors consells al respecte.

MARBRES ORTIZ

Companyia de Marbres de Mataró

  C/ Pacheco, 74-76,
Mataró, 08301, (Barcelona)

  93 796 28 04

  93 790 46 42

SERVEIS

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.