Marbres a Mataró | Granit a Mataró

Benvinguts a la pàgina web de Marbres Ortiz

Necessita canviar els fogons encastables de la seva cuina? Està buscant a una empresa seriosa i professional que es faci càrrec del disseny i col·locació de la seva escala o revestiment? A MARBRES ORTIZ fem això i molt més. Som una empresa especialitzada en l’elaboració de marbre, granit i pedra, entre altres materials.

133670_133393_marmol_y_granito_en_mataro.jpg

Més de 60 anys al seu servei. Garantia de qualitat

133670_133239_granitos_en_mataro.jpg

Fabriquem cuines i banys a mida, amb productes resistents a l’una que nous i oferim un servei integral per a la seva obra, que inclou el transport i muntatge de tots els materials. Som una companyia amb un gran arrelament a la zona, ja que portem treballant des de 1949. En tot aquest temps no hem deixat d’innovar i evolucionar per oferir els millors articles del sector als nostres clients.

Com no podia ser d’una altra manera, el principal valor de MARBRES ORTIZ està representat pel nostre personal, treballadors altament especialitzats i formats en les noves tecnologies. Això ens permet oferir una àmplia varietat de serveis, entre els quals s’inclouen les reformes i restauracions de tot tipus d’articles, fabricats en pedra, granit, marbre (nacional i d’importació), Silestone, Compac i quars.

Sol·licitin pressupost sense compromís

133670_133242_cocinas_mataro.jpg

A la nostra empresa de marbres a Mataró treballem per als nostres clients. Això vol dir que SEMPRE els brindem una atenció personalitzada i amable i ens adaptarem a les seves necessitats, gustos i pressupost. Tenim als professionals més preparats i els millors productes del sector. Garantia de qualitat al millor preu.