Botiga de marbre a Mataró

A la nostra botiga de marbres tenim tot el que necessites. Ens trobem a Mataró, Barcelona.

La qualitat i el disseny tenen un nom propi a Mataró i aquest no és altre que el de Marbres Ortiz. A la nostra botiga de marbres a Mataró trobaràs els millors articles del sector a preus molt ajustats. Demana’ns informació ara mateix i et donarem un pressupost personalitzat sense cap tipus de compromís.

Estem especialitzats a treballar materials tan nobles com el granit, la pedra i el marbre. A Marbres Ortiz realitzem articles que s’adapten a qualsevol tipus d’habitatge, nau o oficina, sent les cuines i les cambres de bany alguns dels llocs més representatius. A més, aquests materials tenen una altra sèrie d’usos, com revestiments exteriors de façanes, escales o panteons funeraris. Tan sols has de posar-te en contacte amb nosaltres, explicar-nos el que vols i ho desenvoluparem especialment per a tu.

Botiga de marbres Mataró

Som especialistes en el muntatge de cuines i banys

En concret, pots demanar-nos que ens fem càrrec de la fabricació i muntatge de la teva cuina o bany. A la nostra botiga de marbres a Mataró oferim opcions per a tots els gustos i estils i treballem braç a braç amb les fàbriques i marques més importants del sector, com Neolite o Silestone, entre altres. Per a nosaltres la qualitat, tant el disseny com els materials, està per damunt de tot, de tal manera que cuidem fins al més mínim detall en tot el procés.

A la nostra botiga de marbres a Mataró posem a la teva disposició un servei integral per a l’obra, per la qual cosa a part de la fabricació també ens encarreguem del transport i muntatge de tots els materials. Una data important és que portem treballant des de 1949, de manera que són molts els treballs i serveis que hem desenvolupat en aquestes dècades, la qual cosa en dona un plus de professionalitat i garantia. Confiï en els nostres professionals i gaudeix d’un producte de qualitat.

ÀMPLIA EXPOSICIÓ D’ARTICLES

Pedra - Granit - Marbre - Silestone - Compac – Quarz

MARBRES ORTIZ

Companyia de Marbres de Mataró

  C/ Pacheco, 74-76,
Mataró, 08301, (Barcelona)

  93 796 28 04

  93 790 46 42

SERVEIS

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.