Botiga de cuines a Mataró

Si estàs pensant a canviar de cuina, el millor és que vinguis a Marbres Ortiz, la teva botiga especialitzada a Mataró.

La teva cuina necessita un canvi total? T’acabes de comprar un habitatge i necessites moblar la cuina i el bany? Els mobles que tens a la cambra de bany són poc accessibles i desitges substituir-los per uns nous? Si vol trobar la resposta a aquestes preguntes de forma ràpida i eficaç el millor és que et posis en contacte amb Marbres Ortiz, la teva botiga de cuines a Mataró.

botigues de cuina Mataró¿Què cuina necessites? Nosaltres la dissenyem només per a tu

La cuina és una de les estades més importants de l’habitatge, ja que es tracta d’un espai dedicat a cuinar, a menjar i, en definitiva, a compartir moments amb la família. Molts usuaris demanen espais confortables en el qual sentir-se còmodes i relaxats i és aquí on entrem nosaltres, assessorant i recomanant-te els millors dissenys, materials i acabats.

Tots els mobles que fabriquem i muntem estan fets amb el principi bàsic de qualitat que imposem a la nostra empresa. A més, si desitges que fem una taula, revestiment o escala en marbre, pedra o granit, també ho desenvolupem i implementem a l’espai disponible.

T’oferim un servei completament integral

Deixa’t assessorar-te pel nostre personal i gaudeix d’una cuina feta només a la teva mida. A Marbres Ortiz ens encarreguem de tot, perquè així no hagis de contactar amb cap professional més.

Fabriquem tot tipus de productes, com mobles de cuina, mobiliari pel bany, plaques per als carrers, commemoratives o adorns fets en pedra natural

Oferim serveis exclusius per a particulars de cuines, banys, plats de dutxa, escales, xemeneies, taules, façanes i rajoles.

MARBRES ORTIZ

Companyia de Marbres de Mataró

  C/ Pacheco, 74-76,
Mataró, 08301, (Barcelona)

  93 796 28 04

  93 790 46 42

SERVEIS

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.