Art funerari a Mataró

A Marbres Ortiz realitzem, per encàrrec, treballs d’art funerari en pedra, marbre i granit

Arte funerario MataróSSom una de les poques empreses de la comarca dedicades a l’art funerari a Mataró. A Marbres Ortiz fem tot tipus de treballs funeraris amb marbre, pedra i granit natural. Tot és completament a mida segons els teus gustos i indicacions especials, tan sols has d’explicar-nos el que vols i nosaltres hi desenvoluparem al peu de la lletra.

Demana’ns pressupost i ho realitzarem sense cap tipus de compromís. La qualitat i la serietat segueixen sent característiques que apliquem també al nostre treball d’art funerari a Mataró.

Especialistes en art funerari fabricat en pedra, granit o marbre


LÀPIDES
Disposem d’un ampli catàleg de models perquè puguis triar el que més t’agradi. Si el que vols és un disseny personalitzat, també ho fem, ja que comptem amb personal especialitzat en aquest tipus de treball (els nostres escultors treballen el marbre a mà). A més, també fem plaques i inscripcions

TOMBES I PANTEONS
Fem tombes i panteons seguint les teves indicacions pel que fa a mesures, estils, colors i materials. A més, realitzem treballs de neteja i restauració de tombes velles o deteriorades. Contacta amb nosaltres ara mateix i et donarem més informació.

FOTOGRAFIES DE CERÀMICA
A Marbres Ortiz fabriquem fotografies en ceràmica, ideals per col·locar en les tombes o làpides. Oferim un servei garantit i de qualitat, que perdurarà al llarg del temps (no l’afecta el fred, la calor o els rajos del sol directes). Sens dubte alguna, un bonic record d’una persona amada.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

MARBRES ORTIZ

Companyia de Marbres de Mataró

  C/ Pacheco, 74-76,
Mataró, 08301, (Barcelona)

  93 796 28 04

  93 790 46 42

SERVEIS

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.